You are currently viewing Derfor skal du investere i en køleboks til bilen inden næste campingtur

Derfor skal du investere i en køleboks til bilen inden næste campingtur

Så er sommeren igen på vej, og du har måske allerede gjort campingvognen klar.
Hører du til en af dem der holder ferie herhjemme, eller vil i hellere køre sydpå og opleve de mange campingpladser i f.eks. Italien.


Ved du ikke endnu, hvor turen går hen, så kan du finde inspiration på https://www.dk-camp.dk/.
Uanset om du kun skal køre et par timer eller hele dage, så vil en køleboks til bil være en rigtig god investering, som du ikke kommer til at fortryde

Når sulten melder sig

Kender du det, i er faktisk lige kørt afsted for knap en time siden, og så melder den første stemme sig fra bagsædet, mooar, jeg er sulten. Så er det altid smart at have en snack klar, men spegepølsemadderne bliver bare hurtigt kedelige i den varme bil, og hvem gider drikke lunkent vand.
Har du en køleboks til bil installeret, så har du friske mad- og drikkevarer parat under hele køreturen.

Der er mange penge at spare

En køleboks til bil har tjent sig selv ind hurtigere end du kan sige fast food.
Når vi er på biltur er det nemlig ikke ret mange der gider smøre madpakken hjemmefra da den hurtigt bliver kedelig især efter flere timer. Men vi vil også gerne have nem mad undervejs, og så bliver løsningen noget nemt fra en tankstation eller måske fra en fastfood kæde, så man kan køre videre, mens man spiser.
En køleboks til bilen kan fås ret billigt, og der skal altså ikke mange måltider på farten til, før den har tjent sig ind her.
Desuden kan den også bruges som et ekstra køleskab i campingvognen til f.eks. drikkevarer eller andet. På https://www.bluebay-marine.dk/koeleboks finder du kølebokse i høj kvalitet.