You are currently viewing At rejse med bus appellerer til seniorlivet – med tryghed, ro og komfort undervejs!

At rejse med bus appellerer til seniorlivet – med tryghed, ro og komfort undervejs!

Sommetider er destinationen det vigtigste, når vi rejser – og tiden det tager at komme dertil. Andre gange begynder oplevelsen allerede ved starten af rejsen.

At rejse med bus er ofte det mest komfortable valg på de korte og halvlange ture ud i Europa. Er I flere, der bestiller en rejse med minibus eller turistbus sammen, kan I ofte aftale opsamling af afsætning på et centralt sted efter eget valg – og uden besvær med indtjekning og bagage.

Sammenlignet med flyrejser, betyder det at I ikke skal bekymre jer om transport til lufthavnen, indtjekning i tide og lange ventetider ved gaten før afgang. Rejsen begynder lige når I ønsker det!

Maksimal komfort under rejsen

Moderne busser er i dag indrettet med en lang række udstyr, der gør jeres rejse behagelig – med optimal mulighed for at arbejde, læse og lytte til musik eller bare slappe af og nyde landskabet undervejs.

Der er justerbare luksussæder og fodhvilere, DVD-anlæg og cd-afspiller, fladskærme, læselamper, klapborde på stolerygge, hattehylder og toilet med håndvask tæt på.  Derudover har mange busser køkken med kaffemaskine og muligheder for tilretning af lette måltider. Et stort bagagerum betyder desuden at du ikke har de samme bekymringer for vægten af dit rejsegods, som når du flyver.

At rejse med bus er også det sikre valg. Moderne turistbusser er godkendt efter de nyeste sikkerheds- og miljøregler med sikkerhedsseler ved hvert enkelt sæde og kørt af erfarne buschauffører, som er vant til at håndtere alle situationer undervejs på turen. Det betyder, at du som senior, der måske ikke rejser så ofte, kan føle dig i trygge hænder – ikke bare i forhold til at komme fra A til B, men også i forhold til spørgsmål, der opstår undervejs.

Den bæredygtige og prisbillige måde at rejse på

Udover den bekvemmelige tilgængelighed ved påstigning, høj komfort og muligheden for fordybelse undervejs på turen er der andre væsentlige fordele ved at vælge busrejser.

Det er fx den mest bæredygtige måde at rejse på, sammenlignet med bil, fly, tog og skibstransport når I rejser flere sammen. Når du vælger bus til din næste rejse, gør du derfor noget godt for miljøet.

Desuden er busrejser også ofte det mest prisbillige valg, sammenlignet med andre transportformer ud i Europa. Både hvad angår prisen på rejsen, som oftest er inklusiv al service og bagagehåndtering under rejsen. Og – fraværet af ventetid ved tjek-in minimerer behovet for at bruge penge inden rejsens begyndelse.

Sidst men ikke mindst bliver halvlange ture på 5-600 km ud i Europa ikke længere tidsmæssigt ved at vælge bus frem for fly, når du medregner transport, indtjekning og ventetid i lufthavnen. Vælg din næste rejse med bus og oplev forskellen!