You are currently viewing Tag til smukke Rom og oplev de skønneste seværdigheder og en uforglemmelig kultur

Tag til smukke Rom og oplev de skønneste seværdigheder og en uforglemmelig kultur

Rom blev ikke bygget på en dag – har du hørt den før? det er sandt og ved du hvad, der er så meget smukt at opleve i byen og så meget kultur der er alle pengene værd. Roms attraktioner kan ikke sammenlignes med andre og er du også rejselysten og trænger til en lang ferie efter nedlukninger og restriktioner og isolation – så er Rom lige noget for dig.

 

De største seværdigheder i Rom stammer enten fra Det Romerske Rige eller Den Katolske Kirke. Rom byder på masser af gode historier og fortællinger. Oplev Colosseum som stod færdigbygget helt tilbage i år 80 e.kr. efter otte års meget omfattende arbejde. Her kunne byens borgere så blive underholdt helt gratis med gladiatorkampe og eksotiske, vilde dyr. Og normalt sluttede kampen med dødelig udgang for den ene af parterne i gamle dage. Dog har flere års ødelæggelser og manglende vedligeholdelse sat spor. Men alligevel er amfiteatret et imponerende syn, som du ikke må snyde dig selv for og du kan stadig få taget en masse gode billeder.

 

Hvad skal man mere opleve?

 

Der er rigtig mange forskellige oplevelser i Rom – fra god mad og dejlig vin til historiske steder og smukke bygninger.

 

Her er dog tre ting, som du endelig ikke må gå glip af i Italiens hovedstad:

 

  • Den Spanske Trappe
  • Peterskirken
  • Trevifontænen

 

Der er sikkert utroligt mange flere ting du kan opleve i byen. Gå evt. ind på Trustpilot og se, hvad der ellers er af kultur og byliv i nærheden af dig. Du kan nemlig hurtigt spise dig mæt i Rom – der er så mange lækre delikate fødevarer og gode restauranter og kokke – at du bare må tage nogle billeder – måske også til din Instagram. Jeg er sikker på, at du ikke vil løbe tør for idéer omkring, hvad du kan foretage dig i Rom. Du kan tage til Rom alene og udforske byen – men du kan også gøre det til en utrolig romantisk ferie for dig og din partner – ligesom Paris og mange andre utrolig romantiske byer – er Rom klart en af dem. Tag evt. på et voksenhotel og sørg for, at i får så mange oplevelser sammen. I kan derudover planlægge de forskellige kulturelle oplevelser – så i både når at shoppe, se ting og også bare at nyde hinandens selskab. Jeg anbefaler klart, at i også vælger at spise så meget ude som i kan. Der er så meget forskelligt at smage og byen har nogle utroligt lækre spisesteder, både til morgenmad, frokost og aftensmad.

 

Hvad venter i på? Tiden er til at få jeres mest uforglemmelige oplevelse.