You are currently viewing Sådan skal en fed polterabend foregå

Sådan skal en fed polterabend foregå

Skal du snart en tur i byen med gutterne? Eller skal I måske afholde en polterabend? I denne artikel får du nogle hurtige gode råd til, hvordan du får den sjoveste drengeaften eller polterabend derude. Læs med her, hvis du vil have tips til at afholde den sjoveste aften.

Skal I se strip?

Det kan være sjovt på sådan en rigtig drengeaften, at man tager ud for at se strip. Du kan eventuelt kigge på hvor de forskellige strippere er rundt omkring i nærheden af jer. Og under disse undersøgelser er det også en god ide at finde ud af, hvad tidligere kunder har ment om de enkelte barer.

I kan eventuelt også bestille en stripper hjem til jer og det kan i blandt andet gøre på en side som https://skystrip.dk/. Kig nærmere her, hvis det er noget i har interesse for. Det er en klassiker til en polterabend, så det er klart noget, du bør overveje.

Det kan være meget sjovt at se strip på denne måde da det er en helt anden oplevelse end man har haft sammen før. Og som regel er det også noget man ser i filmen. Hvorfor ikke udleve drømmen for en gangs skyld? Det er måske sidste chance for brudgommen.

Sørg for at alles behov er respekteret

Hvis i virkelig gerne vil have en rigtig sjov drengeaften, så er det også vigtigt at sørge for at alles behov respekteret. Nogle drenge, når de er i byen, vil for eksempel meget gerne drikke meget. Men omvendt er det også nogen som altså gerne ville kunne køre hjem og ikke vil drikke meget. Det er vigtigt at respektere det hele.

På samme måde er der altså også mange gutter i byen, der ikke ville have noget imod at booke strip. Men omvendt er der også nogle som vil finde det ret ubehageligt. Tag derfor altid en snak med vennerne før du gør dette. På den måde kan du være sikker på, at alle får en god og sjov aften. Det samme gælder, hvis du vælger at booke en stripper til en polterabend. I det tilfælde skal du være helt sikker på, at det er okay med gommen – hvis han ikke synes, at I skal have en stripper, er det nok bedste at lade være og gemme fornøjelsen til en anden gang.