You are currently viewing Det skal du smage når du besøger Cuba

Det skal du smage når du besøger Cuba

Der kan være mange gode grunde til, at man vælger at besøge Cuba. Der er f.eks. fantastisk natur, der er masser af kulturelle oplevelser, og så er der desuden også en masse lækre ting, som man bør smage. Når man tænker på smagsoplevelse fra Cuba, så tænker de fleste nok på lækre drinks, og det er ikke så underligt. Der er nemlig flere former for spiritus, der fremstilles i Cuba.

 

Prøv rom i Cuba

Cuba er blandt andet kendt for at lave en Rom med lækker smag og aroma. Hvis du er vild med rom, så skal du helt sikkert prøve at have en rom, når du er i Cuba. Selvom man ikke er så vild med Rom, så kan det sagtens være, at man kan lide en rigtig rom fra Cuba. Når man fremstiller rom, så bruger man melasse fra sukkerrør og vand. Dette kan gæres, så der dannes alkohol. Derefter destilleres den, og så når den faktisk op på at have en alkoholprocent på 90%. Men det er klart, at det er alt for meget. Derfor lagres den efterfølgende på egetræsfad, hvor den falder til en alkoholprocent på 40-43 %.

 

Prøv smagen af Cuba i Danmark

Du kan også købe en Bacardi Blanca for at få en fornemmelse af, at du er i Cuba. Det er også noget, der er fedt at prøve, mens man er i landet, men hvis det ikke kan lade sig gøre at tage derhen, så kan man prøve at få en cubansk oplevelse i Danmark med Barcardi Blanca.

 

Lækre drinks fra Cuba

Der er tilmed mange drinks, som man tilskriver Cuba. Du kender garanteret også en del af de drinks, der har oprindelse fra Cuba, selvom du måske ikke har været klar over det. Vidste du f.eks., at mojito er en cubansk drink?

 

Cuba er kendt for lækre sandwiches

Hvis du er vild med sandwich (hvem er ikke det?), så er Cuba det perfekte sted at besøge. Her kan du nemlig få utrolige lækre sandwich, som f.eks. en grilled cheese sandwich. Det er fedt, at man kan opleve nogle forskellige madoplevelser alt efter, hvor man vælger at tage hen. Men der er masser af fede ting at se på Cuba, og deres kulinariske del er kun en lille del af det hele, som du kan opleve på Cuba. Overvejer du at tage en tur til Cuba?