You are currently viewing Strik og fiskeri

Strik og fiskeri

Min mand og jeg er gift på ottende år og vores unger er efterhånden ved at være så store nu, at de let kan blive passet af bedsteforældrene eller have legeaftaler med overnatning. Det giver meget mere luft i hverdagen og frihed til at vi kan dyrke vores personlige hobbyer og kærestetid.

En af vores yndlingsmåder at bruge fælles tid på, hvor vi kan kombinere kærestetid og hobbyer, er når vi sejler ud på Roskilde fjord i vores lille speedbåd.

Min mand er en af dem som er bidt af en gal fisker, og han elsker at komme ud på vandet og kan let bruge flere timer på at fiske. Jeg synes også det er hyggeligt med lidt fiskeri og egentlig bare nyde stilheden og roen på vandet, når vi ligger for anker. Der er simpelthen så smukt og fredfyldt.

Jeg har dog en anden hobby som jeg bruger mere tid på, og det er at strikke. Det er egentlig en ganske ny hobby jeg har fået mig, men det er virkelig gået stærkt med at udvikle mine strikke talenter. Med hjælp fra You Tube, veninder og min mor, så er jeg gået fra at strikke karklude til trøjer på under et år.

Når der kommer nogle åndehuller i hverdagen, så tager min mand og jeg gerne ud på havet. Manden sørger for alt fiskeudstyret og jeg pakker en termokande og lidt snack og mit garntøj, og så er vi klar til nogle timer sammen på vandet. Det er den perfekte kombination af hobby og kærestetid der bliver forenet.

Lige nu er jeg gået i gang med mit hidtil største strikkeprojekt, som er en dejlig varm trøje til min mand. Jeg strikker i garnet Alpaca fra Drops, da det har en super god kvalitet og ikke er for dyrt. Alpaca garn er blødt, let og har en isolerende effekt for både kulde og varme.  Jeg forestiller mig at det må blive den perfekte fisker trøje til min mand, når vejret bliver køligere.

Inden vejret bliver for koldt, har vi planlagt at prøve at overnatte i båden, under åben himmel. Så vil vi tage vores folde madrasser og dyner med i båden. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og så tænker jeg også at vi får brug for de hjemmestrikkede uldsokker og måske skiundertøj, så vi er sikre på at holde varmen.