You are currently viewing Sådan planlægger du en uforglemmelig tur til Euro Disneyland

Sådan planlægger du en uforglemmelig tur til Euro Disneyland

Rigtig mange både børn og voksne har en drøm om at komme til Disneyland, der findes flere forskellige steder i verden. Det nærmeste for danskere er Euro Disneyland eller Disneyland Paris, som det kaldes nu. Det er helt sikkert et besøg værd, uanset om man er barn eller voksen, så man kan roligt tage både børn og børnebørn med på tur til Disneyland.

Vælg det rette hotel

Vil man have en uforglemmelig tur til Disneyland Paris med børn og børnebørn, handler det først og fremmest om at finde det rette overnatningssted. Her er der flere forskellige muligheder. Man kan selvfølgelig vælge et helt almindeligt hotel i nærheden af parkerne. Vil man have den fulde oplevelse og for alvor have en uforglemmelig tur, kan man dog også overveje et af temahotellerne.

I forbindelse med parkerne har Disneyland Paris flere forskellige hoteller, der har tema efter forskellige af Disneys universer. Det kan endda være, at man kan være heldig at finde et Disneyland Paris tilbud, hvor man kan få den samlede pakke billigere end normalt. Så kan man både få overnatning og indgang til parkerne med til en god pris.

Planlæg efter, hvem der skal med

Alt efter hvilke personer, man skal have med til Euro Disneyland, kan det være lidt forskelligt, hvad man gerne vil nå at se. Er børnebørnene særligt glade for et specielt univers fra Disney, skal man selvfølgelig forbi området i parken, hvor der er fokus på dette univers.

Samtidig kan det også være, at man skal vælge at bo på et særligt hotel, der har tema efter dette univers. Derudover kan det også være en god idé at huske på, hvilke tegnefilm børnene så, da de var små, så man også får set noget fra disse film.