You are currently viewing Turen går til… hvor I ønsker!

Turen går til… hvor I ønsker!

En endagstur, til en spændende destination, er en fantastisk måde at komme ud og opleve noget nyt på. En endagstur giver en perfekt anledning til at opleve nye områder i Danmark, eller måske endda i Sverige og Tyskland. Det behøver selvfølgelig ikke altid at være nye oplevelser, for det kan også sagtens være et glædeligt gensyn med et kært sted. Mange har f.eks. tradition for at tage til Tyskland i juletiden og opleve nogle af de mange, gamle og traditionelle julemarkeder. 

Ligegyldigt, hvor jeres endagstur går hen, er en lejet bus ideel, når det kommer til transporten. Her er programmet skræddersyet til jeres ønsker og behov, og det er jer, der bestemmer, hvor turen går hen. VIKINGBUS har mange års erfaring med endagsture for pensionister, og busselskabet er derfor garant for den nødvendige komfort i bussen. Og skulle nogen have særlige behov, vil der også være løsninger på disse. 

Hvad med en tur på kunstmuseet Louisiana? Frem til d. 19. februar 2023 kører en spændende udstilling, ’DET KOLDE ØJE’, der handler om Tyskland i 1920’erne. Her kommer I ud på en rejse, hvor særligt meget nyskabende og eksplosive kunst- og kulturliv fandt sted i landet. Apropos Tyskland, så er den lille nordtyske ø, Pellworm, også en tur værd. Her vil man få et indblik i øboernes hårde udfordringer med vejrlig, og så kan man opleve øens skønne natur. 

Eller hvad med særudstillingen ‘I Røg og Brand’ på Vikingeskibsmuseet i Roskilde? Denne udstilling handler om slaget i Femern Bælt, der foregik i 1644. Men det hele skal ikke kun handle om kultur. For det kan også være rart med ren afslapning. Vil I på en længere tur, har VIKINGEBUS også busser, der er velegnet til seniorrejser. Kunne det ikke være lækkert med en tur sydpå med din forening, bofællesskab eller vennegruppe? 

Hvis ikke det skal være Tyskland, hvordan lyder det så med Holland? For en storby, der tilbyder mange oplevelser, er Amsterdam. Her kan man bl.a. opleve Anne Franks hus i Prinsengracht 263, som viser den jødiske dagbogsskriver Anne Franks skjulested, da hun gemte sig for nazisterne. Eller hvad med at se Van Gogh-museet, der har den største samling af malerier og tegninger af van Gogh i verden? Vil man lidt ud, og få lidt frisk luft, er Vondelpark et skønt sted at tage hen. Vondelpark er en stor park med mange aktiviteter. Der foregår bl.a. motionsløb og golfturneringer, samt et friluftsteater, der nok skal sikre underholdningen. Ude i det fri er Artis også værd at besøge, der byder på en gammel zoologisk have med akvarium.

Med en lejet bus kan turen laves relativt billigt. Derudover er det jer, der bestemmer, hvilke stop I vil have undervejs. Hvor mange pauser ønsker I? Skal I handle ved grænsen på vejen hjem? Måske en overnatning undervejs? Valget er jeres. Og som altid er komforten og sikkerheden helt i top med VIKINGBUS. Det er blot at læne sig tilbage og nyde turen ud til nye oplevelser. 

God tur!